Din studieframgång
väntar

Vi hjälper dig med dina studier och din studieteknik. Du får plugghjälp inför dina prov, studentexamen och inträdesprov.

Läs mer om våra tjänster

Varför Tutorlab?

Vi är bäst i branschen.

Vi erbjuder den mest moderna, innovatiova och förmånligaste privatundervisningen. Vi använder tekniska medel för att underlätta och förbättra lektionerna.

Warranty Icon

Garanterat nöjd

För oss är det vikigt att du som kund är nöjd. Om du för någon orsak inte är nöjd, får du byta tutor när som helst.

Shopping Cart Icon

Undervisning året om

Vi hjälper dig året om, också på sommaren. Vardagar, kvällar och veckoslut.

Delivery Icon

Hemma

Du kan beställa en tutor hem till dig som hjälper dig vid ditt eget skrivbord.

Service Icon

Shhh...

Alla tutorer har tystnadsplikt. Varken skola, dina vänner eller dina lärare får veta.

Grundarna

Tony och Christoffer träffades i när båda var 6 år gamla. De spelade innebandy tillsammans tills deras vägar skilldes åt. I gymnasiet träffades de igen.

Under gymnasiets första år blev Tony och Christoffer goda vänner. Båda hade gemensamma intressen. Matematik, fysik och företagande var några av dem. Under gymnasiets andra år började företagsidéerna.

Det hela började som ett skämt. "Privatundervisning? Inte en chans. Konkurrensen är för stor." Efter nogrannare undersökning insåg vi att det fanns ett stort behov för privatundervisning på den svenska sektorn. Vi bestämde oss för att slå till!

Den 20 mars 2019 registrerade då de två 17 åringarna sitt första företag. Det tog ett drygt halvår innan verksamheten satt igång. 25 Oktober 2019 hölls Tutor Labs första lektion någonsin. Men ingelunda sista!

Co-Owner John Doe

Christoffer Stenius

20 år, Handelshögskolan Hanken

Christoffer 8 år: "Jag vill bli businessman och kock!"
Så här skrev jag i lågstadiet när man frågade mig vad jag ville bli som stor. Idag driver vi med Tony en firma som hjälper unga i deras studier. Vårt mål är att hjälpa både yngre och äldre studeranden.

Co-Owner Jane Doe

Tony Lindström

20 år, Datateknik på Aalto Univeristet

...